Бъкингамският дворец възнамерява да наеме финансови консултанти, за да помогнат на

...
Бъкингамският дворец възнамерява да наеме финансови консултанти, за да помогнат на
Коментари Харесай

Истински данъчен кошмар очаква Меган Маркъл. На път е да разори кралството

Бъкингамският замък има намерение да наеме финансови консултанти, с цел да помогнат на Меган Маркъл да се оправи с данъчния " призрачен сън ", който я чака. Това заяви Express, съобщи 360tv.tu

Като жител на Съединени американски щати, живеещ в чужбина, Меган към момента е задълженa да заплаща налози в Съединените щати, до момента в който се откаже от американското си поданство и приемe британското.

Това освен може доста да развали финансовото състояние на брачна половинка си принц Хари и кралското семейство, само че и да унищожи самата нея. До момента разноските й се правят оценка на пет милиона $.

Източникът на обявата споделя, че това е най-лошият призрачен сън за кралската фамилия и в никакъв случай не е бил изправена пред подобен финансов напън.

Основният годишен приход на принц Хари е от фонд за доверителна благосъстоятелност на стойност 30 млн. паунда, завещан от принцеса Даяна. Принцът заплаща налог за хазната на Великобритания.

Съгласно законите на Съединени американски щати, на които Меган Маркъл към момента се осланя всеки разполагаем приход се полза, без значение дали е ваше имущество или не. Това правило се отнася и за бижута, дизайнерски облекла и даже коли чартърен.

Според осведомени лица американските данъчни управляващи ще изискват такова равнище на фискална неприкритост, на което кралското семейство не е привикнало. То ще би трябвало да даде цялостна информация за всички холдинги, сметки, фондове и други източници на приходи.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР